Gedreven door de wind: kansrijke business tool

Gedreven door de wind biedt jou als ondernemer volop mogelijkheden om in te zetten als middel voor het realiseren van zakelijke (en persoonlijke) doelen. Waaronder informerende en inspirerende Sport & Business Cafés over actuele items als samenwerken (inclusief inclusie en diversiteit), tegenslagen overwinnen (met aandacht voor veranderingsprocessen en de versnelling van digitale transformatie) en het stellen van doelen (inclusief het managen van verwachtingen en het ‘agile-werken’). En bij deze nog een drietal andere kansrijke business tools op een rij:

Wat drijft jou?
Merksessie basis voor jouw succes

In Gedreven door de wind vertellen Kiran Badloe, Nicholas Heiner, Maxime Jonker en Lilian de Geus over hun passie, hun missie. En wat drijft jou? Vind de antwoorden op wat jou energie geeft en wat jij daadwerkelijk wilt beleven en realiseren. Doe de persoonlijke en/of zakelijke merksessie ‘Wie ben ik? MERK wie ik ben!’ en kom samen met Tjerry van Schijndel tot jouw campagne om je doel(en) te bereiken.

Workshop: De kracht van diversiteit

De succesfactor van Kiran Badloe, Nicholas Heiner, Maxime Jonker en Lilian de Geus is het doelgericht samenwerken met een grote diversiteit aan professionals. Van specifieke trainers tot fysiotherapeut en arts, van zeilmaker tot coach en communicatieadviseur, ieders kwaliteiten worden maximaal benut om tot het gewenste succes te komen. Met de workshop ‘De kracht van diversiteit’ laat Tjerry van Schijndel in samenwerking met een topzeiler naar keuze (of ‘kampioenenmaker’ Jacco Koops) zien hoe jij met jouw bedrijf door samenwerken tot een gouden aanpak komt.

(Eindejaars)geschenk voor relaties en medewerkers

Gedreven door de wind is een ideaal (eindejaars)geschenk voor relaties en medewerkers. Het kan enkel als boek worden gegeven met een persoonlijke boodschap. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een presentatie van Kiran Badloe, Nicholas Heiner, Maxime Jonker, Lilian de Geus of succescoach Jacco Koops. Een speciale workshop over hoe Gedreven door de wind te vertalen naar eigen persoonlijke of zakelijke uitdagingen en ambities, is eveneens een interessante optie voor ondernemers die sport en business graag hand-in-hand laten gaan.

Bestel nu Gedreven door de wind

Bestel nu Gedreven door de wind door € 29,50 (= inclusief verzendkosten) over te maken op rekeningnummer NL21RABO 0367094819 t.n.v. Klant + Co met vermelding van voor- en achternaam, adres inclusief postcode en plaatsnaam.

Contact

Heb je een vraag over Gedreven door de wind en/of een van de mogelijkheden in combinatie met het boek? Neem contact op met Tjerry van Schijndel via 06-308 501 70 of door middel van het invullen van het contactformulier.

Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een bericht in.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.